Payrolling geeft werknemers nieuwe kansen

De nieuwe dynamiek in de economie leidt tot nieuwe verhoudingen tussen werkgevers en werknemers. Er is al veel veranderd. Er gaat nog veel meer veranderen. Payrolling biedt hierin nieuwe kansen. Voor onze opdrachtgevers, maar zeker ook voor werknemers. Flexibiliteit is voor onze opdrachtgevers essentieel om in te spelen op de grilligheid van de moderne economie. Payrolling is het antwoord op deze vraag. Payrolling biedt medewerkers een laagdrempelige toegang tot de arbeidsmarkt. Met goede arbeidsvoorwaarden vanaf de eerste dag die zoveel mogelijk aansluiten bij die van de opdrachtgever.

Specialisten

Holland Payroll verzorgt het juridisch werkgeverschap voor duizenden medewerkers. Dat betekent dat we specialisten zijn op alle hierbij betrokken terreinen en zorgen voor goede arbeidsovereenkomsten. Wij dragen zorg voor een deskundige begeleiding bij ziekte, arbeidsongeschiktheid en/of herplaatsing. Bovendien communiceren we bij Holland Payroll graag. Actief richting onze medewerkers. Maar u kunt bij ons ook altijd terecht voor al uw vragen. Een vast aanspreekpunt voor al uw vragen op het gehele HR-terrein.

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Bij payrolling brengt een bedrijf het juridisch werkgeverschap onder bij Holland Payroll. U bent bij ons in dienst. Voor onze opdrachtgevers een flexibele oplossing die tijd, geld en energie bespaart. Holland Payroll vindt dat u hiervan mee behoort te profiteren. Voor wat hoort wat. Flexibiliteit verdient een beloning. Met minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als iemand in vaste dienst. En waar mogelijk zelfs betere arbeidsvoorwaarden.

Extra mogelijkheden

Payrolling geeft opdrachtgevers gedurende maximaal 5,5 jaar de mogelijkheid voor flexibele contracten. Dat betekent voor onze opdrachtgevers lagere drempels om mensen aan te nemen. En voor medewerkers meer kansen om langer voor een bedrijf te blijven werken.

Payrolling geeft ruimte

Bedrijven werven steeds vaker zelf personeel in plaats van dit over te laten aan een uitzendbureau. Vervangt payrolling het uitzendbureau? Nee, beide kunnen prima naast elkaar bestaan. Indien een opdrachtgever via een uitzendbureau werft dan kan een medewerker na afloop van de minimale inleentermijn ondergebracht worden bij Holland Payroll. De opdrachtgever behoudt daarmee de flexibiliteit.