Payrolling geeft werkgeverschap een nieuwe dimensie

Payrolling is een belangrijke stap in de evolutie naar nieuwe verhoudingen tussen werkgever en werknemer. Holland Payroll laat u mee ademen op de grilligheid van de nieuwe economie. Zodat u snel kunt inspelen op plotse veranderingen in vraag naar uw producten en diensten. Personeel is daarbij een belangrijk middel. Payrolling geeft extra mogelijkheden in flexibele arbeidscontracten. Zonder medewerkers in dienst te nemen, maakt u gedurende maximaal 5,5 jaar gebruik van hun kwaliteiten. Payrolling: de unieke combinatie van flexibiliteit en zekerheid. Holland Payroll houdt niet van pasklare oplossingen vooraf. Iedere organisatie is uniek. Dat vraagt dus om maatwerk. Wij luisteren graag naar wat bedrijven bezig houdt en komen dan pas met een advies. Oplossingen voor de problemen van vandaag, maar ook antwoorden op de uitdagingen van morgen. Zodat u onbezorgd kunt ondernemen.

Deskundige partner

Wet- en regelgeving rond arbeid, ziekte en arbeidsongeschiktheid veranderen voortdurend. Dat vraagt om een partner die op de hoogte is van alle actuele ontwikkelingen. Iemand die deze ontwikkelingen vertaalt naar de beste oplossingen voor uw organisatie. Nu en in de toekomst. Holland Payroll is die partner. Met een duidelijke visie op de flexibele inzet van personeel.

Lagere personeelskosten

Holland Payroll neemt alle aspecten van het juridisch werkgeverschap over. Dat geeft onze opdrachtgevers flexibiliteit en ruimte om te ondernemen. Het bespaart bovendien tijd, geld en energie. De kosten van Payrolling liggen per definitie lager dan het langdurig op uitzendbasis inhuren van medewerkers. Bovendien profiteert u van alle schaalvoordelen van het onderbrengen van het juridisch werkgeverschap en de administratie bij één grote partij.

Minder risico, meer zekerheid

Payrolling betekent dat u geen arbeidsrechtelijke risico’s meer loopt. Holland Payroll neemt die risico’s van u over. U betaalt een vast bedrag per uur. U weet altijd waar u aan toe bent.

Betrokken en binding met medewerkers

Medewerkers willen meer en meer zelf de regie voeren over hun arbeidsrelaties. Daar zijn we bij Holland Payroll van overtuigd. De medewerker van morgen is ondernemend en zoekt een mix van flexibiliteit en goede arbeidsvoorwaarden. En dat gecombineerd met efficiënt en goed geregeld juridisch werkgeverschap. Payrolling heeft het antwoord op al deze wensen. Dat kan niet anders dan tot betrokken medewerkers leiden.