Webinar: zo neemt u een expat aan

Is het werken met een buitenlandse werknemer iets voor u? Wat komt er allemaal kijken bij het aannemen van zo’n medewerker? Dat ontdekt u tijdens het webinar ‘Zo neemt u een expat aan’. Wij zetten de belangrijkste mogelijkheden, valkuilen én adviezen voor u op een rij. Kijk het webinar hier gratis terug.

Presentatie downloaden (pdf)

U wilt vooruit met uw bedrijf, maar heeft moeite om gekwalificeerd personeel te vinden. Steeds meer ondernemers kampen met dit probleem. Het aantrekken van buitenlandse vakkrachten groeit hierdoor in populariteit. Zo haalt u expertise in huis die in Nederland nauwelijks meer te vinden is. En wist u al dat hiervoor ook zeer flexibele oplossingen zijn zodat u als werkgever minimale risico’s loopt?

Inhoud webinar

In het webinar zetten we eerst de verschillende typen expats uiteen. Daarna zoomen we dieper in op de hoogopgeleide arbeidsmigrant (kennismigrant). Steeds meer bedrijven kiezen voor kennismigranten, terwijl het aantrekken van dit type buitenlandse werknemer het meest tijdrovend en complex is. De experts beantwoorden tijdens het webinar vragen als:

Wat zijn de voor- en nadelen van werken met kennismigranten?
Welke vergunningen, regelingen, procedures en belastingvoordelen komen kijken bij het aanstellen van kennismigranten?
Hoeveel kost een kennismigrant?
Wat zijn de ervaringen van andere ondernemers?

Experts en ondernemerservaringen

Linda van den Berg (Holland Payroll) leidt het webinar ‘Zo neemt u een expat aan’ in goede banen. Zij geeft het woord aan Expert Kennismigranten John Harmon, die ook diverse ondernemerservaringen deelt. Waarom kiezen veel bedrijven voor hoogopgeleide, buitenlandse medewerkers en welke tips heeft hij voor ondernemers? Ook tijdens het terugkijken van het webinar kunt u vragen stellen die door ons zo snel mogelijk worden beantwoord.

Contact

Vragen over het webinar? Neem contact met ons op via 0513 – 845 491 of info@hollandpayroll.nl.
Of laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Neem contact met mij op