ET-regeling: zorgeloos EU medewerkers inzetten

Tijdelijke arbeidsmigranten. Veel bedrijven zetten ze in om werk uit te voeren waarvoor niet of nauwelijks Nederlandse arbeidskrachten te vinden zijn. Via de ET-regeling kunt u deze arbeidsmigranten een hoger nettosalaris uitkeren, terwijl het u niets extra’s kost. Sterker nog: u profiteert zelf ook van de ET-regeling. Holland Payroll helpt bedrijven om deze complexe regeling op eenvoudige wijze optimaal te benutten.

Meer netto salaris

Ruim 400.000 Europeanen werken voor Nederlandse bedrijven. Deze arbeidsmigranten zijn vooral afkomstig uit Midden- en Oost-Europa. Via de ET-regeling kunt u deze tijdelijke buitenlandse medewerkers een belastingvrije vergoeding geven. Heel interessant voor de arbeidsmigranten, want via de regeling krijgen ze netto meer salaris uitbetaald.

ET-regeling

De ET-regeling is een fiscale regeling. ET staat voor extraterritoriale kosten. Onder de extraterritoriale kosten vallen huisvestingkosten, extra kosten voor levensonderhoud en reiskosten van en naar het land van herkomst. De belastingvrije vergoeding compenseert de tijdelijke arbeidsmigranten in deze extra (dubbele) kosten die ze maken doordat ze buiten hun land van herkomst werkzaamheden verrichten.

Wij helpen u met:

  • Het zorgeloos verlonen van uw EU-medewerkers
  • Accurate toepassing ET-regeling
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Betrouwbaar zakendoen (G-rekening)
  • Geen onverwachte kosten bij ziekte
  • Actuele kennis over markt, wetgeving en cao
  • Eén tarief waar alles in zit

Wij maken regeling inzichtelijk

Veel bedrijven die dagelijks te maken hebben met de ET-regeling, hebben moeite om hem goed toe te passen. Vele durven hun vingers er niet eens aan te branden. Laat staan hoe ingewikkeld het is voor werkgevers die dit zonder specialistisch bureau willen doen. Als payrollspecialist zorgt Holland Payroll voor een heldere factuur voor u als werkgever en voor een soepele, transparante loonbetaling voor uw EU-medewerker(s).

Heeft u een uitzendbureau en wilt u door een specialist de ET-regeling laten toepassen? Dan kunt u terecht bij onze partner Pay for People.

Bel mij terug over de ET-regeling

Wilt u meer weten over de ET-regeling? Of bent u benieuwd of en hoe wij de regeling voor u kunnen toepassen? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen contact met u op.

Bel mij terug - ET-regeling