Daniël van den Oever

Daniël van den Oever (1971) is een klantgerichte verbinder. Net dat stapje extra zetten om de klant optimaal te helpen zit in zijn DNA ingebakken. Door zijn brede kennis van HRM wet- en regelgeving en zijn passie voor klanten zijn de geboden oplossingen duurzaam voor klant én medewerker.

Als Accountmanager werkt Daniël er dagelijks aan om zijn relaties de beste klantbeleving te geven. Zijn grootste voldoening: Een tevreden opdrachtgever!

Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je werkelijk overal!

Daniël is geboren in Katwijk en nu woonachtig in het midden van Nederland. Hij heeft meer dan 17 jaar ervaring binnen de commerciële arbeidsbemiddeling. Hij heeft zichzelf ontwikkeld in commerciële rollen bij uitzendorganisatie (Unique | USG People) en een aantal payroll bedrijven waar hij expertise heeft opgebouwd in HRM wet- en regelgeving in relatie tot het bieden van flexibele arbeidsoplossingen bij (groot zakelijke) opdrachtgevers. Daniël is door zijn grote verbeeldingskracht, gecombineerd met deskundigheid in staat om de beste maatwerkoplossing voor zijn opdrachtgevers te realiseren. Dat maakt hem de juiste man om optimaal invulling te geven aan het samenwerkingsverband van Holland Payroll met de brancheorganisatie FME/CWM.