Wij bieden payroll oplossingen

Wanneer u buitenlandse werknemers wilt aannemen, of als u als buitenlandse werknemer wilt werken in Nederland, zijn er verschillende opties met verschillende eisen voor zowel de buitenlandse werknemer als werkgever die moeten worden toegepast. Wordt dit niet gedaan, dan werkt de kennismigrant illegaal in Nederland wat zwaar bestraft kan worden door de Nederlandse belastingdienst. Deze boetes zijn erg hoog en kunnen voor zowel de werknemer als de opdrachtgever die de werknemer inhuurt zijn. Wanneer de ingehuurde buitenlandse werknemer en de opdrachtgever absoluut zeker willen zijn van geen enkele juridische of financiële risico’s komt Holland Payroll in beeld, welke een Nederlands Payroll contract aan kan bieden. Het resultaat: focus op de onderlinge samenwerking voor zowel de werknemer als de werkgever.

Holland Payroll is een Nederlandse payroll bedrijf en is geregistreerd bij de ABU en is NEN-4400-1 gecertificeerd. De ABU is de Algemene Bond voor Uitzendondernemingen en is de belangrijkste vertegenwoordiger van uitzendondernemingen in Nederland sinds 1961.

Wij bieden payroll oplossingen voor al onze klanten op basis van Nederlandse fiscale en arbeidsrechtelijke wetgeving en hebben meer dan 30 jaar ervaring in de Nederlandse arbeidsmarkt. In 2010 zijn we begonnen met Holland Payroll, voor specifieke payroll oplossingen voor de Nederlandse markt.
We verzorgen niet alleen het salaris maar nemen ook de formele rol als werkgever van het inhuren van de werknemer geheel over.

Voordelen voor werknemers en werkgevers

Voor de buitenlandse werknemer zal Holland Payroll ervoor zorgen dat:
• contract en betalingen volgens Nederlands recht worden opgemaakt en in overeenstemming zijn met handhavingsmaatregelen van de overeenkomst tussen de werknemer en de klant;
• noodzakelijke regelingen zijn gemaakt voor specifieke Nederlandse fiscale voordelen, zoals de 30% -regeling, werkvergunning of het verkrijgen van een sofi-nummer;
• salaris (en nettoloon) van tevoren wordt gecheckt, voordat de samenwerking begint.

Voor de klant zal Holland Payroll ervoor zorgen dat:
• de buitenlandse werknemer geslaagd is voor de ID-screening en volledig legaal in Nederland kan werken conform de Nederlandse arbeidswetgeving;
• dat wij werken met transparante contracten voor alle participanten welke u verzekeren van de beste prijzen voor payrolling.

Als u meer wilt weten over onze Nederlandse payroll oplossingen wilt weten, neem dan contact met ons op.
Als u van tevoren een netto salaris berekening wilt ontvangen, dan kunt u het tarief per uur en de geschatte contractperiode in maanden opsturen welke we als voorbeeld zullen gebruiken.