Thuiskomen met Holland Payroll | En de winnaar is… Marthony Jones Veloso Escobinas!

Kennismigranten die via Holland Payroll in Nederland werken, konden een reis naar huis winnen. We ontvingen vele mooie reacties, maar één foto sprong eruit. In oranje gekleed en online geplaatst op Koningsdag, is de winnaar… Marthony Jones Veloso Escobinas. Van harte gefeliciteerd!

“Ik ben zo verrast dat ik deze fantastische prijs heb gewonnen! Vanaf het eerste moment dat ik van deze prijs hoorde, wist ik dat iets wilde plaatsen met de typische Nederlandse kleur, oranje. En toen werd het Koningsdag. Toen wist ik meteen wat ik wilde plaatsen op Twitter!” Het resultaat was een foto van Marthony met zijn vrouw en zoon, gekleed in oranje t-shirts.

Met Holland Payroll op weg naar huis, naar de Filippijnen

Marthony weet al wanneer hij naar huis vliegt, naar de Filippijnen op kosten van Holland Payroll. “We gaan in december. Dat is de tijd van festiviteiten en wanneer alle familieleden bij elkaar komen. Ik kijk er zeer naar uit om mijn ouders, zussesn, ooms en tantes weer te zien. Ik ben Holland Payroll daarom zeer dankbaar dat ze dit mogelijk maken.”

Marthony werkt sinds januari 2016 in Nederland. Holland Payroll hielp hem met zijn werk- en verblijfsvergunning om te werken als Analoog Layout Ontwerper bij NXP Semiconductors in Nijmegen. “Holland Payroll heeft me heel goed geholpen. Ze namen al het papierwerk uit handen en beantwoorden alle vragen die ik had over het werken en leven in Nederland. Ik waardeerde vooral het persoonlijke contact.” Als Analoog Layout Ontwerper, werkt Marthony aan het ontwerp van computerchips. “Ik zorg dat de chip er mooi uitziet en goed werkt.”

“Tot slot wil ik graag iedereen bij Holland Payroll bedanken voor het organiseren van de actie Thuiskomen met Holland Payroll. Jullie hebben me geholpen om mijn leven hier op te starten en nu hadden jullie deze fantastische wedstrijd om deze mooie prijs te winnen. Ontzettend bedankt!”